Ull i solnedgang

Du kan ta den elgen din dit du vil, her er det “Ull i solnedgang” som gjelder! “Ull har selvrensende egenskaper og er enkelt å holde rent. Ull behøver ikke å vaskes ofte, og kan gjerne luftes i stedet for å legges til vask.”

Men hadde jeg blitt kliss bløt av svette hadde den ikke blitt brukt i morgen, altså! Men uansett hadde jeg tørket den før vask om jeg ikke kunne vaske den med en gang.

Lufter du tøy? Vasker du håndkle du tørket deg med etter dusjen etter hver bruk? Praktiserer du vaskedager eller tar du litt hver dag?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.