Ukeplan uke 18

 1. Gulasj a’la Skogfrue
 2. Fiskegrateng med fisk
 3. Pai med ost og skinke
 4. Kjøttkaker i brun saus med potet og brokkoli
 5. Fish & Chips (ble ikke spist sist den sto på menyen, ligger fortsatt i fryser)
 6. Kyllingfilet fylt med kremost, surret i bacon
 7. Lasagne fra crockpot/ slow cooker

Det er fint med planer. Jeg er god på å planlegge. Men jeg elsker når jeg må bryte dem! Fordi det betyr at noe skjedde som var mye morsommere. Så det er faktisk så jeg nesten håper at alle planene blir skrotet!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

 1. Pingback: Ukeplan uke 18

 2. Nam! Leverer du på døren hver dag neste uke også, eller?
  De to siste ukene har vært litt på kanten altså… blitt tatt litt på sparket ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.