Lev – ikke bare overlev

Det kan kjennes ut som om livet er langt. Vi lever jo lenge, sett i forhold til en døgnflue, men vi har ikke all tid i verden. Jeg har også stått ved siden av pappa, som fikk forkortet livet sitt betraktelig, da han ble syk og døde altfor tidlig som følge av det. Var ikke hans plan i det hele tatt. Han skulle mate duene i parken med Ida mens Besta var på jobb som pensjonist.

Døgnfluer er primitive insekter. Som navnet indikerer har døgnfluer et relativt kort liv som voksent insekt. De fleste arter dør etter alt fra noen timer til noen dager. Kilde: Wikipedia

Det eneste som er sikkert det er at vi lever her og nå. Det er smart å ha penger i banken om vaskemaskinen går til helvete. Det er ikke teit å tenke pensjonspopeng selv om man er i tyveårene. Det er ikke smart å utsette alle beslutninger til i morgen. Det er teit at du ikke lever livet ditt slik du vil.

Finn den kjæresten du vil bli gammel med. Vær tilstede når ungen din scorer mål. Søk den jobben du ønsker deg. Ta deg et glass vin, eller glasscola, selv om det er en vanlig torsdag. Blir du glad av blomster så kjøp dem selv (isteden for å sutre over at ingen kjøper dem til deg).

Du har et liv. Lev – ikke bare overlev til du skal dø.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Pingback: Lev – ikke bare overlev

  2. Godt sagt!
    Jeg er absolutt enig ?? LEV LIVET! (Man vet aldri når det tar slutt…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.