Trening, ønsker og noen huskelister

Første to postet unnagjort. Vilde er levert på “Tissue workshop”og jeg har fått unna styrketrening. Søndager er dagen for planer, forberedelser og ikke minst utførelse av en del ting for å lette livet og uken som kommer.

En del av den planen er å sjekke kalenderen på kjøleskapet. Her er det tydeligvis en jente som ønsker seg Ding Dong pakker?

Vi får se da, vettu. Men først skal det bakes og dusjes for min del. Ida maler. Om en time skal familiens sirkusartist hentes!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Trening, ønsker og noen huskelister -

  2. Søndag er “planleggingsdag” her også. Synes det er godt å stryke vekk på tavla på kjøleskapet og kunne fylle inn for ei nye uke – da holder jeg så godt oversikten!

  3. Søndag er og Plandag her og. Hver søndag tar jeg 5 min å wiper ut ukeplanen, skriver opp neste ukes avtaler, middager etc.
    Jeg elsker ukeplanen vår – oversiktelig og greit! Og jeg eeeelsker ding dong pakker ? og ordet «ding dong»pakker! Lært av deg! Hihi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.