5 grunner til å spise en solgul ananas

Man må gjøre det lett å ta gode valg. Legge forholdene til rette. Det er mye enklere å velge ananas nå, ferdig oppskjært, enn om den fortsatt har skallet på?

Om frukt og grønt “har klærne på” er veien kort til en sjokolade hvor papiret bare må flerres av. Særlig om blodsukkeret er litt lavt og temperaturen under topplokket høyt.

 1. Ananas forbedrer fordøyelsen
 2. Ananas er bra for hjertet
 3. Ananas inneholder mange næringsstoffer
 4. Ananas inneholder vitamin C
 5. Ananas forebyggerkreft

Kilde: Veien til helse

Med to ungdommer på samme adresse er det for meg enda viktigere å tilføre gode byggeklosser. Ja, vi koser oss med boller og brus. Men det er også lov å klø seg mellom tærne uten og skyte av seg foten. Det er ikke enten eller. Det er både og. Da er det enklere, enn om man alltid skal være streng og ikke unne seg noe.

Hva er ditt beste sunne, og enkle, valg i hverdagen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Pingback: 5 grunner til å spise en solgul ananas -

 2. Det ser så delikat og godt ut! Mitt sunne tips i hverdagen er å alltid ha kjøleskapsgrøt klar i kjøleskapet. Med masse deilige bær! Da blir frokosten sunnere enn hvis den kommer fra en frokostblanding med høyt sukkerinnhold:)

 3. Har en sjette grunn også – ananas smaker godt! Det er i grunn hvorfor jeg spiser mye ananas =) Og er enig med deg at oppkutta frukt som settes fram lettere blir valgt =)

 4. Frukt, bær!!
  Elsker alt av frukt og bær!
  Nå har vi en ganske fin frukthage med moreller, jordbær, rips, bringebær, epler og vannmelon for første gang i år. Er veldig spent på om jeg får til å dyrke det altså.

  Fersk, frisk annanas er kjempedigg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.