Trening, Netflix og UKM

Om jeg hadde vært Skallmann hadde klokken min vist “trening” nå. Frokost inntatt, det er på tide å kjøre avgårde for å erklære treningssalen for åpnet. Etter trening, mat og dusj skal jeg slenge meg på sofaen til Jeanette. Vi startet på en mini- serie på Netflix som vi må få ferdig før forloveden hennes kommer hjem.

Så er det på tide å rense tårekanalene igjen? Klokken syv avsløres de som går videre fra UKM. Jeg legger ikke under en stol at jeg er nervøs. At begge jentene gikk videre synes jeg var utrolig stas. Jeg blir ikke skuffet uansett resultat, de har levert det beste de har kunnet og det er mer enn bra nok, men om de skulle gå videre blir det grining igjen.

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Trening, Netflix og UKM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.