“Your Time Capsule” og knalloppskrift på brød!

Etter trening, det er en god følelse. Samvittigheten over at man har vært snill med egen kropp… før man spiser en sjokoladebolle og før man igjen skjønner hvorfor man aldri blir “en størrelse null.” Satte en brøddeig, lang dusj med hårkur og skrubbing, rydding til musikk.

"Your Time Capsule" på Spotify

“Your Time Capsule” på Spotify

Jeg har fått en spilleliste på Spotify. “Your Time Capsule” heter den. Den inneholder mange farlige sanger med høy risiko for utagerende dansing og til tider høylydt skråling. “I’m still standing” i kombinasjon med pusesokker som sklir godt på parkett? “Smells like teen spirit” mens man bretter klær er jo helt katastrofalt! Vilde kommer til å finne sine klær i Ida sin skuff. Dette ender ikke godt.

Nystekt brød

Oppskriften jeg bruker til brød er fortsatt fra Lom. Jeg har for lengst gitt opp å huske antallet ganger dette er bakt. Men det jeg vet er at jeg aldri har hatt annet enn hell med denne oppskriften. Så om du er en fersking på brødbakst og vil ha et idiotsikkert brød, da er dette brødet en flott start!

I morgen er det inneklemt dag, jeg skal på jobb før jeg skal spille inn en radioreklame! Da skal jeg støtte en som har sagt opp jobben sin for å følge en drøm. En som ikke vil se tilbake og undres på hva som hadde skjedd om han hadde tatt sjansen. Ja, vi snakker til ryggmargen min her. Klart jeg sa “ja” når han ville låne stemmen min! ~det har jeg aldri gjort før, så det går sikkert kjempebra~

Nå er klokka sju…. resulatene er klare fra UKM om få minutter!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

  1. Hahahaaaa ja, jeg og fant den spillelista der. OMG!! 😀

  2. Pingback: “Your Time Capsule” og knalloppskrift på brød!

  3. Spennende med radio da 🙂
    Og den brødoppskrifta skal jeg garantert prøve!

  4. Og jeg kan bare si at det brødet, det smaker fantastisk deilig! For det har du bakt til meg før ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.