Ting du kan gjøre i dag

Jeg vasker alle koster jevnlig, men denne uken har jeg litt mer tid enn når jentene er hjemme. Jeg har fått en ny favoritt på badet. Nei, det er ikke katten… det er sitronsåpe!

Denne tar alle flekker jeg har utfordret den med til nå. Jeg bruker ikke bomullspads for å fjerne sminke, men mikrofiberklut. Mascara er vanskelig å få fjernet, selv på 60 grader i vaskemaskinen. Et lite gnikk på sitronsåpen og så blir den helt ren!

Denne bruker jeg også på koster og svamper (eller bakteriesamlere). Til orientering har jeg ikke brukt den på katten. Man trenger bare prøve vaske en katt en gang før man skjønner at det er teit….

Egentlig kan man vaske alt med oppvaskmiddel og ei gammel underbukse.

Jon Almaas

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Ting du kan gjøre i dag -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.