Tilbake til tralten

Hverdagen, matpakker, vekkeklokke og jobb. Det er noe godt og traust med det. Noe er som det skal være. I går bakte jeg grove rundstykker, de ble skikkelig gode i følge arvingen som fikk dem servert på senga til lunch. Hun fikk en rolig start med halv dag pga planleggingsdag.

I dag er det full dag. Klesvask og en gryterett til kvelds, Oppi den kan man putte all slags rester, det liker jeg! Ja, for middagsplanene er også lagt, det hører hverdagen til.

Jeg gleder meg aller mest til lørdag. Da skal Ida lage mat. Da står hun for handling og tilberedning. Jeg betaler og rydder. Og jeg vet aldri hva jeg får men hun er veldig dyktig på kjøkkenet!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.