Tiaratirsdag

Ny Tiaratirsdag og ny kandidat. Jeg vet mange følger henne og jeg vet mange hører på henne. Selv Høie tar affære når denne lille dama tramper med foten og truer med å levere vaktradioen før hun reiser på ferie.

Laila, aka @casadidriksen, er en av de klokeste damene jeg har i flokken min. Hun sjonglerer fire unger, campingliv, trening, mann, distriktslegeutfordringer, dugnader, vektnedgang, mat fra bunnen, julepynt og hurtigtesting av seksåring (hvor det siste er det jeg ville gjort minst av alt for den seksåringen er ganske bestemt).

Her finner du inspirasjon til å lage “skikkelig” mat, trening, drivhus, turglede og kan få mer enn et snev av lyst på en campingvogn.

I tillegg til alt dette så har hun tid til å se meg i sømmene, spør og følger opp. Mest som venninne men også innimellom med hvit frakk. Jeg er så takknemlig for at nettopp hun, og hele hennes familie, er i mitt liv.

Du kan også følge @casadidriksen og om du ikke allerede gjør det har du mye å lese deg opp på. Enjoy!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.