Eksponering

“I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.” ~Nelson Mandela

Det er sunt å være redd. Det stopper oss fra å gjøre dumme ting som kan få oss drept. Men det er forskjell på redsel. Noen ting bør man ikke være redd for. Selv synes jeg det er greit å gå med søpla i mørket uten og dø av frykt. Det er derimot ikke like viktig at jeg går alene i Oslo natt til søndag alene.

Jeg lever i en pandemi, jeg tar de forhåndsreglene jeg kan, men jeg fortsetter leve uten å reise på smittefest. Det er ting i mitt liv som har gitt meg begrensninger som jeg aktivt jobber med for å bli kvitt.

Eksponeringsterapi er ikke gøy. Det er kjempetøft å gå igjennom men om man kommer seg helskinna ut på andre siden så er det så verdt det! Jeg har så mange positive opplevelser som gjør det lettere å stole på prosessen, og suksessen, som det leder til den andre enden.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.