Tiaratirsdag

Dagens tiarafremsnakk er av Stine, som også i år hadde foredrag på Tiaratirsdag sitt event. Hun er en varm og klok dame som deler av seg selv, sin historie og sine erfaringer på en veldig lettfattelig og håndgripelig måte. En formidlerevne av de sjeldne.

I hennes feed, ja dette er en klar anbefaling om å følge om du ikke allerede gjør det, vil du finne en skikkelig god miks av lykkehormoner, ekte smil og #livsnytelsepågår i fleng.

Jeg har selv hatt gleden av å ha en time coaching, via Teams, og kan på det varmeste anbefale andre å gjøre det samme. Selv om jeg vil anse henne for å være en venn var hun proff uten å miste varmen og viste oppriktig omtanke. Og du trenger ikke være i krise, på randen av et sammenbrudd eller traumatisert for å ta kontakt. Det er alltid enklere å forebygge enn å behandle!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.