Tenåringsmamma i tårer

Tenåringsmamma i tårer

Tenåringsmamma i tårer

Å være mamma til tenåringer er ganske utfordrende innimellom. Jeg vet ikke om det er stor forskjell mellom gutter og jenter, men det er mye som skjer og det er ikke alt som blir sagt høyt.

Men når jeg får en bukett roser på en tirsdag “fordi jeg vet du blir så glad for blomster” tenker jeg at det er verdt alle samtaler, tårer, tenking og nattevåk.

Ja, de er store og sover i egne senger. Det er ikke dermed sagt at du ikke ligger våken og grubler allikevel. Jeg tar meg i å savne rapportene fra barnehagen hvor søvnen ble rapportert med antall dovisitter per dag. Hvem de hadde lekt med og kanskje ett gullkorn som ble sagt.

Nå er det nye ting. Større ting. Og du sitter og aner, tviler, tror, mistenker og lurer. Jeg er heldig. Midt opp i alt dette kaoset har jeg to jenter som er åpne og som snakker med meg.

Tenåringsmamma i tårer. Takknemlig. Glad. Beæret. Fader for en tillit de viser meg hver dag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

 1. ??
  Å! Så omtenksom gjort! Og aldri tvil, du fortjener det sååå masse!

  Jeg tror vi mammaer er bygges sånn, vi vilballtid bekymre oss – uansett hvor gamle de er. #morskjærlighet!

 2. Så nydelig gjort av jentene dine?
  Det er forskjell på gutter og jenter helt klart, mine er som natt og dag. Der min datter alltid har vært pliktoppfyllende, ambisiøs og skoleflink, har min sønn vært stikk motsatt.

  Hun var en dyktig håndballkeeper fram til hun var ca 20 år, skulket aldri trening. Han kuttet ut all sport da han var 14, ville ikke presses på noen som helst måte.

  Han er den som har vært ute til langt på natt uten å gi beskjed. Han har aldri latt seg styre av noen, men alltid gått sine egne veier.

  Men, hvem er det som kan trille meg rundt lillefingeren med et smil eller en klem før han forsvinner ut døra, jo det er min kjære sønn. Han er mye mer kjærlig enn søsteren noen gang har vært?

  • @Magnhild: De er forskjellige på mye og like på andre ting. Jeg er veldig stolt av dem begge og de utfyller hverandre godt. Også fint å se hvordan de løfter hverandre, da banker hjertet mitt ekstra hardt!

 3. Nydelige roser av nydelige jenter, hva mer kan en mamma be om da? 🙂 <3

 4. Så utrolig koselig! Det er de små tingene som gleder ekstra mye – særlig når de skjer helt uforberedt 🙂 Ha en fin fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.