Hjemmelaget ansiktskrubb, enkelt og billig (eller dritskummelt)?

Hjemmelaget ansiktskrubb

Hjemmelaget ansiktskrubb

Hjemmelaget ansiktskrubb har jeg forsøkt meg på i mange varianter. Denne er kanskje den enkleste. Tre ting de fleste har i hus, kjapt og billig. Press saft fra en sitron, eller bruk ferdig variant som meg, dynk pad og strø på sukker. Ferdig. Og når du skrubber leppene er det ikke farlig å smake. Deilig limonade!

Hjemmelaget ansiktskrubb!

Man kan selvsagt også blande i en skål med sukker, sitron og olje om man trenger større mengde (eller hele kroppen). Om du trakter kaffe, eller presskanne, kan du bruke kaffegruten til å skrubbe huden. Det er faktisk veldig deilig. Dessuten lukter kaffe godt, synes jeg. Honning er også brilliant. Den er jo i tillegg antibakteriell og fremmer sårheling.

Her kan du se oppskrift på flere hjemmelagede velværeprodukter og trenger du flere tips til hva du kan gjøre hjemme kan du lese om en av mine hjemmeSPA dager her. Men det blir også advart mot hjemmelagede produkter, hva tenker du? Jeg tenker at ting som er kort på kroppen ikke er så farlig. Så jeg vasker ansiktet med Lano og skrubber med det jeg finner for godt den dagen enn så lenge.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. DET skal jeg prøve!!
    Takk for tips! Det fine er at jeg har til og med alle ingrediensene hjemme nå ??

  2. Dette er et godt tips!! Tror jammen jeg skal prøve det neste gang jeg har sitron i huset. 🙂 Bare vær litt forsiktig med sitron om sommeren, for den kan gjøre huden lyseømfintlig sånn at du blir fortere brent i sola.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.