Takk for alle hilsninger

Jeg har hatt bursdag. Jeg har også hatt et par dager med ekstra dårlig form. Derfor ble det stille. Men jeg er takknemlig for alle som la igjen spor på Facebook, Snapchat, telefon og sms. I dag kommer jentene og med dem et høyere aktivitetsnivå. I kveld håper jeg at jeg får skrevet noen innlegg så jeg kan sende et livstegn hver morgen, jeg håper akkurat din dag blir slik du fortjener (og overlater resten til karma). ~fortsatt utrolig barnslig og vet det~

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Gratulerer med vel overstått bursdag. Det er en årlig gave og ingen selvfølge. Håper formen er på rett vei slik som utsikten mot vår.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  2. Gratulerer her også ???
    Håper dagen var fin og at formen er stigende!
    Stor klem!

  3. Gratulerer med overstått bursdag. Håper formen er stigende ❤

  4. Gratulerer igjen, og god bedring 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.