Kunsten å forelske seg

Nå er det vel sjelden noe kunst å forelske seg. Det gjør de aller fleste en del ganger i løpet av livet. Å finne en man har en “hittil ukjent kobling” med, det er mer sjeldent. Men boken er fin, ekte chick- lit, og ender selvsagt godt.

Kan man lære noen å kjenne på to uker, tror du?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Bok eller lydbok?
    Jeg har helt glemt Fabel … jeg som hadde tenkt å gå å lytt den kvelden… Husker du? Skal prøve meg igjen NÅ, jeg faktisk.

    Jeg likte Ps I love you – så denne er jeg sikker på at jeg vil like og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.