Stille morgen, frost og frokost

Dagen startet tidlig selv om den forrige endte sent. Det var helt stille. Vilde har blitt større og sover nå gjerne lenger enn meg.

Jeg laget frokost til oss. Ordnet med hennes favoritt- te (blåbær) og serverte på senga. Hun sov fortsatt. Jeg gikk stille ut igjen.

Tilbake i egen seng. Frokost i magen. Kaffe i koppen. Bok i hånda. Kroppen våkner sakte. Skal snart ut på tur. Bilen tiner og varmes opp. Takknemlig for elektrisk bil!

Hva skal du i dag?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Jeg har vært på ski 🙂 (begynner å gjenta meg sjøl) og ryddet litt, vasker klær, gjorde faktisk styrketrening før frokost (måtte vente med mat til mannen våknet) Nå innom noen venner og kikke på nytt hus of etterpå er det fyllt foccacia til middag.

  2. Høres ut som en deilig morgen!
    Her er det skikkelig familiedag idag ned bestefar, tanter, onkler og fettere ?

    Helt om dagen, helt om matten, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.