Sommerkroppen i boks, sier Laila med et smil

Foto: Isa

Foreviget av Isa som jo ikke har tanke for at den stolen på siden ikke skulle være der og at hun burde minne meg på å kle av meg sokkene…

Laila om datterens bilde

Det er et menneske jeg ser opp til, om enn bare marginalt rent fysisk, men mentalt er hun helt i toppsjiktet. Det er ikke så trangt der. Laila, også kjent som Casa Didriksen, har skrevet et innlegg om sommerkroppen.

Det er altså ikke en smule thigh gap å spore. Mer som porten i muren i Game of thrones. Kan kun åpnes innenfra.

Laila om sommerkroppen

Har du ikke lest innlegget om “Sommerkropp“, så bør du det. Jeg har kjøpt meg ny bikini. Den er blå og hvit, stripete og fin, med avtagbare stropper fordi jeg ikke liker skille. Jeg skal ta den på. Også på stranda. Selv om jeg kun har en piercing i navelen uten svette,

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.