Snø, bannskap og gode tall!

Nok en gang møtt av en stekepanne i snøen etter jobb. Heldigvis ikke brann denne gangen heller. Definitivt en bananpannekake som ikke gikk veien.

Det har snødd. Igjen. Jeg lurer på hva i h****** jeg gjør på dette stedet. Jeg liker snø. Når jeg skal stå på ski. Alternativt gjør det seg på bilder og julaften. Men ellers er jeg grundig lei.

Ida har vært i bowling- bursdag. Vilde har spist taco med mamman sin. Ludde har ikke klart snike til seg noe annet enn egen mat i dag. Bildene fra utstillingen vet ingen hvor er (bedre lykke neste uke). 3/4 får man si seg fornøyd med, tenker jeg.

Nighty night.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Er bildene til Ida blitt borte????

  2. #møkkadag med andre ord?
    Pust med magen, Anja! Det ordner seg ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.