Anbefaling: Panama Jack shoe wax

Panama Jack shoe wax

Panama Jack shoe wax

Jeg er veldig glad i disse skoene. De er varme og faktisk ganske fine å se på. Synes i hvert fall jeg. Det er en akkurat passe hæl til at jeg kan gå med disse “overalt” inkludert til jeans på jobb. Med skoene fulgte det med en boks med “Panama Jack shoe wax.” Jeg har forsøkt ulike lærbalsamer men denne er virkelig kanonbra! Enkel å smøre på, trekker seg godt og raskt inn i skinnet. Skoene er kjøpt på Eurosko, så de selger sikkert boksen der også. Jeg skal i hvert fall se om jeg kan få kjøpt flere.

Og nei, jeg har ikke vært i ett bakeri. Jeg hadde strødd en bakke med grus…..

Flere små oppgaver finner du i #hverdag

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Deg er så viktig å ta vare på skoene sine! Spesielt om det er dyre, kvalitetssko! En fin påminnelse til meg (igjen fra deg) om å se over skoene i gangen. Et av mine absolutte favoirttt vintersko har jeg hatt i «alle år», nettopp fordi jeg er passe flink til å ta vare på de!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.