Hvordan dagen startet…..

Når du våkner til dette…… og la meg tillegge at dette er det som dalte ned så fint i løpet av natten. Jeg måket før jeg la meg i den tro at det skulle holde. Men da jeg så at flere biler allerede hadde brukt gårdsplassen som akselerasjonsfelt denne morgenen kjente jeg motet sank. Fort.

Det var ingen som hadde måkt bakken. Null grader og snø blir slush. Tung slush. Jeg prøver faktisk ikke bli innlagt på kirurgisk avdeling, men jeg havner snart på psykiatrisk post om dette fortsetter.

Og siden jeg bor på Fjellhamar hvor egoismen er høyere enn kjønnsdriften la jeg igjen en liten hilsen til de andre. Det er flere husstander på nedsiden, ta deres del forbanna egoister. Måtte dere brenne, da smelter i det minste snøen…..

Hilsen lemenforbanna.no

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

 1. Jeg vet at bakkene opp til deg og siste ned til deg, er bratte! Shit BANDIT! Du må være forsiktig Anja!
  Jeg vil ikke at du skal skade deg!

  Ler litt av temperamentet ditt! Hi hi! Kanskje de på nedsiden leser bloggen din? For da burde de ihvertfall pelle seg ut å ta litt ansvar!

 2. Du har min fulle sympati Anja, det som har ramlet ned det siste døgnet er nesten verre enn slush.

  Jeg bor i en bydel sør- øst i Oslo, i ei lita Bakkebygrend. Her klages og kjeftes det over at snøen blir liggende i hauger foran garasjen til enkelte. I stedet for å ta en spade og måke vekk foran garasjen, lager de hylekor og kjefter på styret i sameiet. Måke og strø sjøl er tydeligvis uaktuelt for en del folk.

  • @magnhild: en garasje hadde jeg fått til. En schvær gårdsplass og lang bakke…. er i overkant. Om snøen er lett er det en ting. Dette er is og slush. Den er tung. Funker ikke som anger management heller!

   Ps. Bakkebygrenda høres koselig ut!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.