Sminkekoster – eller bassilusksammensurium?

Kosmetikk er kunsten å dementere fødselsattesten.
~ Olga Tsjekova

Jeg er ikke makeup- artist. Jeg er heller ikke så opptatt av om jeg ser ut som jeg er tyve, tretti eller femti. Jeg er nå meg selv uansett. Men jeg har mange koster og en del sminke. Faktisk. Vi er tre jenter i Kosekroken. Jeg lar jentene sminke seg også. De er 12 og 14 år. De har sett mange videoer på Youtube og tester ut mye rart. Det synes jeg bare er flott. Enda bedre er at de sjøl ser når de bommer eller ikke.

For de av dere som går uten sminke er jo dagens oppgave allerede gjort. For alle andre: ta en titt på kostene dine. Det går kjapt å svisje dem rene, la de ligge flatt å tørke mens du gjør noe morsommere.

Sminkekoster - eller bassilusksammensurium?
Sminkekoster – eller bassilusksammensurium?

Og nei, du trenger ikke sminkekosterens til 1.000 kr literen. Vanlig håndsåpe, Zalo, sjampo og grønnsåpe funker like bra. Ikke gjør ting så innmari avansert. “Berre gjer da” som treningseksperten Yngvar sier. Og sminkesvampen putter jeg i vaskemaskinen på seksti grader. Tada! Dagens lille utfordring er heved i gang!

Sminkekoster – eller bassilusksammensurium?

Flere små oppgaver finner du i #hverdag

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Der minnet du meg på nok en ting! Jeg har to koster, men de må vaskes!
    Jeg bruker guttenes milde sjampo, jeg. Funker som bare det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.