Dagens gave er sokker

Denne dagen ble som en myk julegave. Sokker. I for små størrelser. Eller som sklir under foten mens man går. Disse ble for ordens skyld kastet i dag.

Jeg kom på at jeg skulle hente Ludde før jeg parkerte. Var mest flaks! Sønnen i huset ordnet med klær og veske. Den lille herremannen glemte helt både alder og verdighet. Han hoppet rundt som en valp som nettopp har oppdaget halen sin.

Dro innom ungenes pappa for å hente en boks pensler til Ida. “Back to the batcave” var det en tekst som måtte korrekturleses før neste punkt på agendaen. Vilde rakk trening klokka fem allikevel. Mat i magen fikk de også. Flaks. Nystekte baguetter smakte. Ida gikk luftetur med Ludde ned til pappa for å hente noen (andre) pensler. Jeg hadde flere oppdrag.

Vilde trengte en skisseblokk, nytt pennal, tegnekull og annet stæsj. Ja, hun har også fått en økt interesse for tegning. Måtte handle mat, reise til Kosekroken og lage middag. Ida tegnet. Ludde tigget. En av to var fornøyde.

Hente Vilde. Hun var overrasket over hvor kort økta var. De siste fire treningene har vart fra 5-6 timer…. Nå “bare” halvannen! Vi spiste endelig middag, Ludde fortsatt like misfornøyd, og jeg kjente fargene komme tilbake. Tre av fire mente middagen var god.

Jeg fikk for en gangs skyld dusje først! Det gjelder bare å la de kreative ha stua!!! Klar for møte utenbys i morgen. Alt annet er klappet og klart. To bokser kjøleskapsgrøt, to matpakker, en tallerken med frokostblanding, kaffekopp og klær.

I seng. Halv ti. Jeg er helt Sigurd Svimeslåtten. Det er Ludde også. Han klarer jo ikke slappe av når vi beveger oss. Må opp en runde til. Hive håndkle i maskinen og starte den. Bare sistemann er ferdig med tannpussen snart. Mamma og Ludde vil sove.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.