Smak av sommer

Oppskåret vannmelon er jo en av mange smaker som for meg er “smaken av sommer.” Og jeg fungerer akkurat som et lite barn på mange punkter, også her, jeg spiser mer når frukten er skåret opp og lett tilgjengelig.

En hel vannmelon er ingen sak å få i seg, denne står ferdig kuttet i kjøleskapet og jeg legger merke til at alle, inkludert undertegnede, tar en bit hver gang kjøleskapsdøren blir åpnet for at noen skal snoke.

Hva er smaken av sommer for deg?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.