Små grep – stor forskjell

For en gangs skyld må jeg si at jeg ikke har fått frem den store forskjellen på bilder. Men dette er bra badet. Noe jeg faktisk har snekret selv. Og det har irritert meg lenge at hylla ikke er hvit, av en eller annen grunn.

Med to kunstnere i hus har det ikke vært hverken mangel på redskaper eller maling. Så en kveld tok jeg faktisk bare rett og slett penselen fatt.

Nå er hyllen malt og jeg har sprayet skittentøykurven hvit igjen. Den var flekkete og gul i forhold. Så nå ser det fresht ut også når man løfter vekk forheng.

De små tingene gjør mye for enkle sjeler.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.