Sitt bedre på tur

//Annonse//

Jeg er en av de heldige som har fått testet sitteputen til “sittbedre.no” som jeg kom over av en ren tilfeldighet. Jeg har smadra halebeinet et par ganger sånn skikkelig, en fødsel herjet også ved nevnte del, men alt i alt har jeg klart meg ånkli bra. Jeg har lest meg opp til at det er mange som sliter og som får grusomme smerter og hemninger.

Jeg får kun vondt når jeg sitter lenge, og særlig på hardt underlag, noe som resulterer i at jeg “sitter som en kråke” litt skakt, med beina opp i sofaen og sidelengs. Jeg har ikke engang tenkt på hvorfor før nå.

Uansett, jeg fikk denne puten og konklusjonen var kjapp. Jeg må ha en til. Jeg må ha en som er fast på kontorplassen og en til bilen. Nå har jeg testet denne i mange mil den siste uken og jeg er bokstavelig talt frelst.

Og det beste av alt? Komfy er et hjelpemiddel registrert i hjelpemiddeldatabasen og Sitt bedre er registrert som leverandør av hjelpemidler i samme base. Bedre verifisering trengte ikke jeg for å teste.

Jeg har fått en rabattkode. Denne vil være gyldig i en uke fra i dag 6/6. Rabattkode: lappeteppet15

Se www.sittbedre.no for mer informasjon!

https://sittbedre.no/

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.