Ja, forskjellige fjøler og kniver. Fikk litt «pepper» på Snapchat. Hun jeg hadde i ernæringslære skremte meg tydeligvis skikkelig!
Men resultatet ble godt. Vilde kunne styre sin begeistring, men det betyr ikke at hun ikke måtte smake! Jeg digger kjapp og sunn mat!
Kommentarer
4 kommentarer til “Sen middag”
Nam!
Det der ser jo skikkelig digg ut!
Vi har samme brettene – geniale! Og veldig viktig med forskjellige brett til forskjellig mat! Signerer den!
@Linn: Får innimellom beskjed om at jeg er litt hysterisk, det går bra. 😉 Og det var skikkelig digg!
Men kan noen forklare meg _hvorfor_ det er viktig med forskjellige brett til forskjellig mat? Når maten faktisk blandes likevel i en kjele før det blir varmt? Jeg har aldri skjønt logikken!! 🙂
@Skogfrue: Jeg gjør det uten å tenke. Når det gjelder ting som skal spises rått, som i dette tilfellet, så er det ikke så nøye. Men f.eks rått kjøtt og kylling skal jo stekes. Denne artikkelen synes jeg stemmer overens med det jeg er opplært til: https://www.dinside.no/bolig/skjaerebrettet-er-kjokkenets-versting/61311275