My Isadora collection

//Annonse//

My Isadora collection

My Isadora collection

Isadora er ikke det eneste merket jeg har. Men som man kan se er det en del allikevel. Nyx er også ett annet merke jeg har en del av, men favoritten er tom. Det jeg liker med begge disse merkene er at de er snille mot lommeboken. Jeg har en inntekt men to ekstra som skal leve av den. Så det jeg har av “high end” produkter kvalifiserer ikke engang til en liten youtube- kanal.

Concealer bruker jeg en gang i skuddåret. Jeg har en foundation, eller hadde er kanskje mer riktig bøyning, som dekker det meste som popper opp. Gjett hva jeg må klikke hjem…. Men det finnes en del youtube’re der ute som tryller med sminke (også de rimeligere merkene).

Jeg er ingen magiker, men jeg liker veldig godt “Face Sculptor” palettet. Er jeg på reise tar jeg ofte med meg kun den og to koster. En til øynene og en til resten av ansiktet. Da bruker jeg et palett til å farge det som skal farges, skjules og fremheves. Jeg liker jo å holde ting enkelt og som dere kan se er denne godt brukt.

Bronzer: skulpter og definerer
Blusher: gir farge og liv til kinnene
Highlighter: lyser opp og forbedrer

Skal man slå på stortromma tar man den største kosten man finner og peiser på med litt pudder. Det er en grunn til at man bruker primer, baser og sprayer. Men det er da slettes ikke hver dag man har tid til å gå igjennom hundre steg før man skal rekke jobb og skole. Denne er sjelden med på tur, for å si det sånn. Det er jo en ekstra dings og kost. Det er to ting, det!

Matt Fixing Blotting Powder gir deg en matt, strålende og feilfri hud, og sørger for at sminken holder lenger. Det kompakte pudderet skal påføres etter din base for å fiksere sminken og skape en jevn og frisk finish. Det kompakte pudderet inneholder aktive ingredienser som både fukter huden og virker oljeabsorberende for å motvirke en fet T-sone.

Fikserende – Et matt, gjennomsiktig kompaktpudder som sørger for at sminken holder lenger.Matt finish – Oljeabsorberende ingredienser som motvirker en blank T-sone.
Blurring – En optisk, soft focus effect som umiddelbart toner ut ujevnheter i huden.
Fuktighetsgivende – Inneholder hyaluronsyre som øker fuktighetsnivået i huden.

En hudfarget kajal sørger for at du klarer å lure de aller fleste til å tro du har sovet ett par ekstra timer. Nok en gang, sminke skal skjule det du ikke vil vise frem… en mørk kajal/ liner på indre kant og øvre øyelokk gir inntrykk av lenger og tettere vipper selv uten mascara. Skal det være så skal det være, man lærer mye av de store kontoene der ute.

Velg en lys nyanse om du vil få et åpent og våkent blikk, eller velg en mørk nyanse for en dyp og sensuell look.

Mascara, der famler jeg stadig. Men det er forskjellen mellom “Anja våken og klar” eller “ojj, har du nettopp stått opp” reaksjonen. Så har du noen som gir lange vipper uten edderkoppføtter er jeg stadig glad for tips! Jeg vet mange er glad i Dior og Lancome, men jeg merker ikke store forskjellen…

En rød leppestift, denne får jeg ikke gule tenner av heller, så er jeg klar for å møte verden! Og i min verden er det som kjent liten lyst til å bruke tid i butikker. Nå skal det sies at det er spådd at dette kommer til å endre seg for meg. Men inntil videre handler jeg det meste nettopp på nett.

Skal du kjøpe sminke på nett finner du mange ulike merker hos Nordic Feel. Godt utvalg og ulike prisklasser. Her er det bare å klikke hjem til postkassa di (om du da ikke går berserk og bestiller for hele lønna di, da får du beskjed via SMS om å hente den på Posten).

My Isadora collection – hva er din favoritt?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

 1. Jeg er skikkelig proff på sminke, men bruker mascara i ny og ne. og enig man ser mer våken ut når øya blir rammet inn ??

  • @Nann Karin: Jentene mine bruker litt sminke, men de ser ikke sminket ut. Det eneste man kan se er Ida sin eyeliner når hun bruker dette. Ellers er de superflinke! Jeg bruker ikke alt hver dag, men jeg mascara bruker jeg ofte, og en lipgloss med fukt! 🙂

 2. Jeg bruker aaaaldri sminke!
  Men solpudder har jeg alltid! Et must! For med litt sol i trynet, føler jeg meg plutselig fresh! ? Trenger virkelig en bli ny dag…

  Har Isador neglelakker og er veldig fornøyd!

  • @Linn: Jeg bruker faktisk som regel H&M sine neglelakker. De vant jo test og greier, over de “ekslusive” merkene. Men jeg kommer til å teste en dyr ting snart, som alle de sminkefolka snakker om. Urban Decay foundation og setting spray! Jada, jeg lar meg påvirke!

 3. Har, etter flere år uten, innsett at jeg føler meg bedre og mer klar for hva det skal være om jeg bare har på meg litt sminke om morgenen. IsaDora er ikke så halvgalt heller, for de tester ikke på dyr 🙂

  • @Skogfrue: Jeg ser på det som en måte og markere at dagen har startet på. Jeg har også dager uten sminke, det går som regel litt mer på halv fart da når jeg tenker etter. 😉

 4. Hei? Lancome sin vanlige tynne maskara er veldig grei. Og hvor er den blogg rollen din blitt av igjen?

 5. Nordic feel er veldig bra! Jeg har en del permanent make up, så det eneste jeg bruker er Eight hour fra Elizabeth Arden på leppene og mascara fra Lancome. Til fest bruker jeg øyenskygge fra Nilens Jord i tillegg. Det er faktisk Robert som shopper sminke til meg når han er på jobbreiser og da velger han gavepakninger ved kassa på Taxfree’n. Alltid en suksess!
  Isadora brukte jeg mye i min ungdom. De har så fine øyenskygge paletter?

  • @Louise: Jeg tør ikke prøve sånn PMU. Men du er nydelig uansett hvor lite du sover og stresser, så kanskje jeg ikke burde være så feig. Jeg kjøper litt her og litt der, den paletten jeg tok bilde av er faktisk innmari bra. Synes jeg. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.