Samarbeide med et proft mediebyrå!

//Annonse for Interlaced Influencers //

Har du en blogg og ønsker en ekstra inntekt? Da kan du koble deg opp mot Interlaced Influencers. Dette er et influenser nettverk og mediebyrå med mange års erfaring innen online markedsføring. Her kan du få tilbud om å samarbeide med mange ulike annonsører. Det hele er en ryddig prosess. Kravene er enkle og alltid med proffe samarbeidspartnere.

De stiller krav til god merking, dette er jo et tema som stadig kommer opp når det er snakk om blogg samarbeid. Når lønna blir betalt er allerede skatt trukket fra og meldt inn etter alle kunstens regler. Nei, det er ikke alle bloggere som snyter på skatten. Via «Marketplace» i portalen får du oversikt over de ulike oppdragene du kan velge på og du kan søke om nettopp de oppdragene du vil og ønsker å fronte.

Det er veldig enkelt å søke om å bli med i dette nettverket. Klikk deg inn på Interlaced Influencers og knappen «Jeg vil bli influencer.» Du kan lene deg på erfarne medarbeidere som er tilgjengelig for deg som influenser enten via Facebook eller mail (alle dager fra ni til fem).

Det stilles som regel krav til et visst antall ord, gjerne en eller to spesifikke lenker. Bilder kan man som regel velge selv, men det er jo ofte enklest å bruke eksisterende bilder fra samarbeidspartnerens side.

Jeg har per i dag utført 42 oppdrag. De ulike oppdragene prises forskjellig. Jeg har lagt inn en innstilling som sier at pengene skal utbetales når det er over 300 kroner i min favør og pengene blir automatisk overført 1-3 arbeidsdager etter at jobben er godkjent. Det har aldri vært enklere å gjøre ting rett.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Samarbeide med et proft mediebyrå! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.