Tips til hjemmeferien

Det er like mange grunner til å ta hjemmeferie som det er familier som har hjemmet som base. Det betyr ikke at man bare må sitte hjemme å sutte på totten. BUA er et folkehelsefremmende tiltak og ikke spesielt rettet for familier med trang økonomi.

Bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk med BUA. 

Det finnes et telt i Kosekroken, det har plass til tre personer men om ting plutselig faller på plass og vi er seks personer som plutselig skal på tur kan vi låne en lavvo helt gratis. Vil poden ha en fatbike? Lån en gratis i en uke, la han få sjekke ut om dette faktisk er så kult som det ser ut på Youtube.

Hittil er det 35 utlånsordninger i 28 kommuner som er med i BUA. Hva de ulike stedene har av utstyr, varierer. – Utstyrsbiblioteket omfatter også turutstyr, slik at en familie skal kunne ta med seg barna på telttur uten å måtte bruke tusenvis av kroner på å kjøpe utstyr først, sier Vogt.

Og det trenger jo ikke nødvendigvis være kun hjemme man benytter seg av dette tilbudet? Om man har en hytte på andre siden av landet er det jo kult å kunne plukke opp en kano når man har kommet frem istedenfor å transportere denne gjennom landet?

Sjekk https://www.bua.io/

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.