Tips til hjemmeferien

Det er like mange grunner til å ta hjemmeferie som det er familier som har hjemmet som base. Det betyr ikke at man bare må sitte hjemme å sutte på totten. BUA er et folkehelsefremmende tiltak og ikke spesielt rettet for familier med trang økonomi.

Bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk med BUA. 

Det finnes et telt i Kosekroken, det har plass til tre personer men om ting plutselig faller på plass og vi er seks personer som plutselig skal på tur kan vi låne en lavvo helt gratis. Vil poden ha en fatbike? Lån en gratis i en uke, la han få sjekke ut om dette faktisk er så kult som det ser ut på Youtube.

Hittil er det 35 utlånsordninger i 28 kommuner som er med i BUA. Hva de ulike stedene har av utstyr, varierer. – Utstyrsbiblioteket omfatter også turutstyr, slik at en familie skal kunne ta med seg barna på telttur uten å måtte bruke tusenvis av kroner på å kjøpe utstyr først, sier Vogt.

Og det trenger jo ikke nødvendigvis være kun hjemme man benytter seg av dette tilbudet? Om man har en hytte på andre siden av landet er det jo kult å kunne plukke opp en kano når man har kommet frem istedenfor å transportere denne gjennom landet?

Sjekk https://www.bua.io/

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. Pingback: Tips til hjemmeferien -

  2. Hos oss har vi skattkammeret som låner ut utstyr, og spesielt vinterstid har vi benyttet oss av det

    Blir nok en del hjemmeferie på oss også ?

  3. Hjemmeferie kan være veldig deilig! Nok tid og ro! Og rundt oss er det masse man kan finne på, så jeg heier på dette. Du veit, det er mange unger som knapt tør si det har hatt hjemmeferie. Det der må vi få en slutt på. Heia staycation! – for å si det på delvis utenlandsk <3

  4. #hjemmeferie er helt strålende!
    Spesielt når det finnes slike muligheter som dette! Genialt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.