Samarbeid, KonMari og prosjekter

Jenterommet har fått nye gardiner. De mente de stripete var “ikke ungdommelige” nok. Bordet som sto der var for stort, ble ikke brukt pg erstattet med puffen fra stua. Ekstra vesker ligger oppi.

Vilde har planlagt kakao på senga i morgen tidlig. Mon tro hvor hun har fått slike ideer fra? Vi har ryddet, og funnet tilbake til noen favoritter, i pysjer, treningstøy, turtøy, badetøy, sengetøy og lekeskuff.

Vilde er en sånn unge som ikke vokser på trær. Hun ble helt våt i blikket da hun kikket i skuffene jeg hadde ryddet. “Kan jeg også få sånn, kan du hjelpe meg” sa hun mer ivrig enn jeg har sett på lenge.

Så mens Ida strøk gardiner hang Vilde dem opp. Mens Ida fikset taco kuttet vi vegger, tapet og ordnet i klærne hennes. Hun velger annen organisering. Hun lager antrekk per “boks,” da kan hun bare plukke ut.

To nydusjede jenter legger seg i “nytt” rom. Dette var veldig deilig prosjekt! Vi er ikke ferdige. Men vi gjør ikke mer i dag. Nå er det “Viaplay” og beina opp. En siste økt med å tømme oppvaskmaskin og brette klærne i trommelen så er det nok for i dag!

Kommenter med Facebook
God mandag!
Søndag på mitt vis

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.