Retinol – nøkkelen til ungdomskilden?

lappeteppet-retinol
THE ORDINARY – Granactive Retinoid 2% Emulsion 30ml (Bilde er lånt fra produsenten)

Retinol er noe jeg har vært nysgjerrig på. Marianna Ros, bor i Australia, har bodd i Norge og er fra Island, er ei dame du bør følge på Instagram. Hun gir så mange gode råd, og har tydelig høy kompetanse innen hud og hudpleie. Forklarer på en måte som selv jeg forstår. Alle tekstene hennes blir lagt ut på norsk, engelsk og islandsk.

Jeg ble anbefalt å starte med retinol siden jeg nå begynner trekke på åra. Hun skrev det riktignok litt finere. “Om du er over 30 år og føler at huden din trenger litt boost, da anbefaler jeg å begynne sakte og bruke retinol.” Forfengeligheten lenge leve, samt jakten på ungdomskilden. Uansett ba jeg om tips til en som ikke kostet en månedslønn og fikk anbefalt denne.

Granactive Retinoid 2% Emulsion fra The Ordinary er et effektivt anti-age serum som inneholder neste generasjons retinoider. Den inneholder blant annet 2% konsentrasjon av Granavtive Retinoid som er en reseptfri ester av direkte retinsyre som gir en mangedoblet effekt mot aldringstegn sammenlignet med retinol.

Blivakker sin hjemmeside

Så da dro jeg på nett og handlet. Dette serumet skal jeg bruke tre ganger per uke i starten og gradvis øke til hver kveld. Serum, det er noe de aller fleste har tid til. Det er jo bare et trinn før fuktighetskremen på kvelden!

Så får vi se da, om jeg kommer til å skinne som en nypolert diamant om en måneds tid eller så. Eller tror du jeg, nok en gang, har kjøpt katta i sekken? Ønskelisten min ble i hvert fall oppdatert! Jeg er nemlig snart tom for parfyme igjen!

Du kan få 10% rabatt ved din neste handel hos blivakker.no om du bruker kodeordet “BVXNUOKDDenne varer til 25.januar.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Retinol – nøkkelen til ungdomskilden? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.