me&i og “Teppedama”

lappeteppet-me&i
me&i fotovegg

me&i hadde visning av vårkolleksjonen sin i helgen. Jeg var også i Oslo på lørdag. Dette ble kombinert. Jeg deltok som “påkledd mammakropp i alle fasonger” for me&i – kleskolleksjon. Der skulle vårens nye antrekk vises frem for de ulike selgerne på en catwalk i hovedstaden.

Her sitter det en del selgere. Noen er også oppe i “shop’en” for å handle.

Jeg hadde tre antrekk. En sort kjole med draperinger. En sort bukse med tilhørende topp. Samt jeans og en grønn trøye. Første og siste følte jeg meg mest vel i! Monica var initiativtaker. Jeg og Linn ble invitert med.

Så trøtte som to strømper (Foto: Linn)

Vi var så trøtte, Oscar og jeg. For en ting er å våkne tidlig. Noe annet er å holde seg våken utover formiddagen. Her sitter vi og venter på å få utdelt klær. Jeg skal sminkes. Oscar er fin som han er!

Se hit og se dit! (Foto: Linn)

Og jeg ble sminket etter alle kunstens regler. Det er jo artig og hører til sjeldenhetene at jeg blir. Sist gang det skjedde satt Vilde med lukkede øyne og testet ut hvordan det kunne bli. Det ble et litt mer presentabelt resultat denne gangen.

Monica har flettet meg! (Foto: Monica)

Monica er egentlig utdannet frisør og flettet håret mitt før showet. Jeg følte meg virkelig flott! Jeg elsker fletter og jeg elsker å bli flettet. Jeg spurte om vi kunne ta den ut slik at hun kunne gjøre det en gang til. Denne satt i håret frem til søndag kveld.

Fotograf Camilla Bratt

Her er hele gjengen samlet etter endt moteshow.

Monica, Oscar og meg etter gjennomført show. (Foto: Linn)

Vel blåst av alle sammen. Her er vi i med “Me & I” klær og før lunch. Ungene gikk fra fang til fang og to av dem var mine “tantebarn.” Jeg er heldig som har en stor, utvidet familien. Og ekte modeller er sultne. Sånn sett leverte vi. Men bloggere er (som regel) ikke ekte modeller. For vi spiser!

Deilig suppe!

Det ble servert en fyrrig suppe med ris, rømme og koriander. Varme rundstykker og skikkelig meierismør. Det var knallgodt! Og jeg, og ikke minst Linn, er vel nesten alltid sulten.

Urutinerte bloggere (Foto: Linns kamera)

“Vi har jo ikke tatt bilde av oss alle tre” sa Linn. Tre bloggere og ingen tenkte på det. Første gang vi alle tre er på samme sted. Hallo! Men da er vi tilbake til komfortable klær og lave sko. Pluss for at Hanna Marie har våknet!

Da kan jeg krysse av det på listen over ting jeg ikke har gjort før som gikk bra lell. Det er sikkert kjempesunt å steppe utenfor komfortsonen og bare kjøre på. Det gikk jo greit? Her er favorittantrekket mitt!

Fotograf Camilla Bratt

Fotograf Camilla Bratt

Fotograf Camilla Bratt

Fotograf Camilla Bratt

PS. Nå har jeg en ny podcast på øret som blir anbefalt om litt. Kanskje best for oss fraskilte, lett bitre kjærringskrell på over førr.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Hva har me&i og “Teppedama” til felles? -

  2. Nydelig grønnfarge til deg! Og tøft å gå utenfor komfortsonen. Sjøl om jeg tenker at fine du er på rett sted på cat-walken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.