Dagens anbefaling: Podcast

Nå har jeg hørt nok en bra podcast. “Hele historien” heter den. Da får du vite mer om hva du har lest, og hørt om, i nyhetsbildet. Jeg laster ned og hører mens jeg er på tog eller går. Og er det noe jeg gjør mye, så er det å være på tog eller føtter.

#livetmedmånedskort

Store historier fra norsk virkelighet. Fortalt av de som opplevde dem. Dokumentarer om hendelser som har påvirket hele nasjonen.

https://radio.nrk.no/podkast/hele_historien

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Dagens anbefaling: Podcast -

  2. Podcast er så bra! Der er det mye fint å få med seg. Bruker det når jeg trener inne. Ute trenger jeg ikke mer lyd.

  3. Jeg lytter mye.. til podcast og til lydbøker. Selvfølgelig radio. Vi representerer de som savner friluftsmagasinet hver søndag morgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.