Be smart in the dark!

//Annonse for Smart in the dark//

lappeteppet-smartinthedark
Refleks er smart, også for organdonorer!

Jeg er organdonor. Men jeg har lyst til å leve i mange år til. Derfor har jeg refleks i alle mine jakker. Nå fikk jeg også en lue i posten av “Smart in the dark!” Det er kjekt å ha når man er så glad i å gå tur som jeg er.

“Smart in the dark” leverer faktisk kule produkter. Jeg har hatt mine en stund før jeg har skrevet om dem. Det er fordi jeg ville teste dem skikkelig før jeg sa noe. Og de synes virkelig!

Jeg har festet en refleks med borrelås på sekken. Da synes jeg godt bakfra når jeg går fra toget på ettermiddagen. Den krøllete refleksen til arm er en favoritt på jakka. Den sitter godt og blir sittende selv om du tar jakka av (gang på gang). Lua er god og varm og tåler til og med vask. Holder både form og funksjonalitet etterpå.

Ta en kikk på hjemmesiden deres for mer informasjon!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Be smart in the dark! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.