<

Nytt brudd på rutinene: Powernap

Vinden tar tak i markisa. Vi legger oss ned. Hennes barn er på vift. En i Oslo. En på Rasta. Mine er i Spania. Det er like varmt her. “Skal vi sove litt” sier hun. “En nap” tenker jeg. Det hadde vært deilig. Jeg er så sliten.

Telefonen er stille. Stille før stormen? Jeg sovner og sover tungt. Lenge. I hvert fall til å være meg. Jeg klarte sette livet helt på pause. Jeg trengte det på en onsdag (som jeg har trodd har vært torsdag hele dagen).

Dagens tips: Urtesalt a'la Furulunden
Ting jeg gleder meg til når sola tar pause

8 thoughts on “Nytt brudd på rutinene: Powernap

  1. Jeg har hatt et par ås hvor jeg har hatt behov for en powernap hver dag, – for meg er det feriefølelse å slippe det 😀 Ha, ha…

    Men, i dag har jeg mest av alt sittet ved macen. Skal lage ferdig noen blogginnlegg. Og så skal jeg lese ferdig en krim jeg startet på før vi dro på ferie. Den hadde stive permer og fikk derfor ikke lov til å bli med til sydens land.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.