<

Ting jeg gleder meg til når sola tar pause

  • seriemaraton
  • rødt kjøtt
  • levende lys
  • “rene vinduer”

For hvem vil sette seg inn for å se på TV når sola skinner? Hvem orker store kraftige middager etter en dag i stekende varme? Nei, når regnet pisker mot vinduet skal jeg tenne lys og tenke at det jaggu var kjekt jeg ikke hadde pusset vinduene allikevel. I mellomtiden er det solfaktor, is og lydbok på øret. Jeg lever nå og planlegger for fremtiden.

Hva skal du gjøre neste gang det regner?

Nytt brudd på rutinene: Powernap
Reker (igjen)

6 thoughts on “Ting jeg gleder meg til når sola tar pause

  1. Fikk med oss sol og varme i helga, da vi var i Drammen og Asker. Men sånn ellers har jeg mer en plan om hva jeg skal gjøre når/om der blir varmt igjen… akkurat må er det sol, men veldig mye vind, sjøl for seglbåtliv. (Men egentlig så er det ikke så synd på meg, jeg bare trenger litt varme!)
    Hilsen båtturist ute i havet,nesten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.