Ting jeg gleder meg til når sola tar pause

 • seriemaraton
 • rødt kjøtt
 • levende lys
 • “rene vinduer”

For hvem vil sette seg inn for å se på TV når sola skinner? Hvem orker store kraftige middager etter en dag i stekende varme? Nei, når regnet pisker mot vinduet skal jeg tenne lys og tenke at det jaggu var kjekt jeg ikke hadde pusset vinduene allikevel. I mellomtiden er det solfaktor, is og lydbok på øret. Jeg lever nå og planlegger for fremtiden.

Hva skal du gjøre neste gang det regner?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

 1. Pingback: Ting jeg gleder meg til når sola tar pause -

 2. Jeg ser på serier når ☀️ steker, fordi jeg ammer.
  Jeg har alltid plass i magen til store, tunge middager, fordi jeg ammer og alltid er sulten.
  Meeen, jeg har ikke tent noen lys eller vasket vinduer ?

  Neste gang det regner skal jeg åpne alle vinduer! Jeg elsker lukt av regn og frisk luft! #hverdagslykke!

 3. Fikk med oss sol og varme i helga, da vi var i Drammen og Asker. Men sånn ellers har jeg mer en plan om hva jeg skal gjøre når/om der blir varmt igjen… akkurat må er det sol, men veldig mye vind, sjøl for seglbåtliv. (Men egentlig så er det ikke så synd på meg, jeg bare trenger litt varme!)
  Hilsen båtturist ute i havet,nesten.

 4. Med regnvær er det masse av artige diy-prosjekter å gjøre med barna ? og bake selvfølgelig ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.