Ny regnjakke!

//Annonse//

Denne jakken fra Famme har virkelig gjennomgått, og bestått, testen. Den har vært på fisketur i Lofoten, tur i øsende regn, skogstur og fjelltur samt i butikken. Den har erstattet min gamle turjakke.

Den er superlett og tar liten plass i sekken. Puster, like bra som meg opp bakken, og holder den kalde vinden ute. Jeg er en ånkli “ut på tur aldri sur” jente, på ekte, og dette er slike plagg jeg må ha i min garderobe.

Med min rabattkode “lappeteppet.no-20” kan du selv teste ut “PACE RAIN JACKET” og se om du er enig med mine påstander. Her kan du se jakken jobbe mot vind og saltvann i vakre Lofoten! Denne jakken bør du ha med deg på årets ferie og du rekker få hjem ordren før ferien!

Fargen går til alt, den finnes også i blå, og jakken er en teknisk 2-lags jakke med eksepsjonell stretch! Jeg ønsker meg faktisk en til i blå! Det er to grunner til det. Det er barna mine…. vi krangler nemlig om hvem som skal bruke denne.

Rabattkode: lappeteppet.no-20

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.