Planlegging er nøkkelen

//Annonse//

Som de fleste nå kanskje har fått med seg har vi pusset opp til ferien. Det er kun en lønnsmottager i denne husstanden, Og den må gjøre litt jobb etter de andre har lagt seg. For det er en del tråder man skal holde tak i når man skal pusse opp cirka 50 kvadrat.

Da er det fint å ha en planlegger fra Personlig Almanakk som man kan skrive opp ting man må huske på etter hvert som de dukker opp. Jeg ser nå at jeg har glemt å skrive opp at jeg må vaske ned kjøkkenvegger med salmiakk før de kan males i morgen.

Gi meg ditt beste oppussingstips på Instagram og delta i trekningen av et gavekort på 450 kroner slik at du selv kan lage din egen planlegger, mixbok eller kalender! Og ja, alt du ser på bildet er fra dem, er ikke markeringstusjene bare de søteste du har sett????

I mellomtiden får alle 10% rabatt frem til 15.juli med rabattkoden “SOMMERTID” hos Personlig Almanakk !

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.