Noe pakkes ned, men ikke alt!

Nå er julen på hell, også i Kosekroken. Jeg har pakket ned advent og stakene i vinduet. Det er ikke så mye pynt vi har, så det går egentlig ganske fort. Juletreet får fortsatt stå litt til. Jeg synes det er så koselig. Og treet pyntes med julekortene vi har fått. Jeg er ikke som andre bloggere. De pakket jo ned jula 1.juledag som Tastaturheks skrev. Jeg tok ned adventstaker sist helg, pusset vinduer og vasket gardiner. Men resten får stå til helgen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Ha en kjempefin uke videre <3

 2. Pingback: Noe pakkes ned, men ikke alt! -

 3. Anja, du er en dame etter mitt hjerte når det gjelder jul. Flott at du lar juletreet og pynten være til 13. dagen.j

  Vi måtte treet vårt i helgen som var, det var så tørt at nålene raste av og pynten datt av treet. Ryddet bort julepynten også for å slippe å ta det to omganger. Det skar meg litt i hjertet å gjøre det, vanligvis står både tre og pynt til 20. dagen

 4. Enig med deg! Juletreet er jo så fint!
  Koselig å henge julekortene på det ? Fin ide til neste års jul!

  Her har vi akkurat pakket bort julen også. Og holder på å vakse litt innimellom sykdom … ting tar tid ?
  God dag videre til deg, fine deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.