No kjem vikingane!

//Annonse for Olavsdagene//

Om du befinner deg i nærheten av Sarpsborg til helgen, og ikke har noen planer, kan jeg anbefale deg en tur mot Tunevannet. Er temperaturen slik den har vært de siste ukene kan du nemlig trenge litt avkjøling. Når kroppen er tørr kan du tusle inn i parken. Mellom de store trærne vil du se mange hvite telt.

Jeg er usikker på om årets leir får bruke ild, men jeg håper. Fordi vi skal reise tilbake i tid. Tilbake til vikingene. Vi har vært på denne leiren flere ganger. Jeg har kjøpt belte, honning, spennende urter og smaksatt honning. Ida kjøpte seg en knallfin bue sist, med skikkelige piler. Det er mye fint å se, og smake, på i vikingleirene rundt om i vårt vakre land. Olavsdagene står ikke tilbake for noen av dem.

Bildeserveren fra den gamle bloggen er tatt ned, så ingen av bildene fra mine tidligere poster er lenger tilgjengelig. Men jeg kan love deg en helg du sent, om noen gang, vil glemme. Å seile på Tunevannet med Visund er flott, og alle som jobber her har alltid vært skikkelig trivelige. Og selv om vikingene er ganske så skremmende når de brøler og slåss er de snille mot alle barn og lar dem vinne i kamp.

Se program for de ulike dagene, og bestill din billett, på Olavsdagene.no!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: No kjem vikingane! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.