Narvestad blitt permitert?

Det er ikke alle som tåler denne isolasjonen like godt. Eller kanskje det er Narvestad som har blitt permitert. Det kan jo tære på humøret til hvem som helst det, altså…. Men ærlig talt, gå inn i skogen for å dra frem et gammelt juletre og legge det ved postkassestativet? Er vi der, lissom?

narvestad
God stemning med juletre året rundt!

Tilbake til ego- söple og miljö- svinet

Altså, hadde jeg hatt en bålpanne hadde jeg dratt med meg den busken og tent den opp i hagen. Om jeg skulle hengt meg opp i noe vet jeg om flere steder i samme skog hvor det er rester etter ulike sammenkomster med både ølbokser og poser etter chips. Dette grantreet blir nå i hvert fall raskere til jord enn plastflaska. Eller kanskje Narvestad egentlig bor ved den lille leirplassen jeg skrev om tidligere i “Karantene i skogen?

juletre del 2 - narvestad
Er vedkommende en som stemmer ved valg også?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Narvestad blitt permitert? -

  2. Veldig spesielt ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.