Når høsten kommer trekker vi oss inn

//Annonse//

Vi er neppe de eneste som synes det er litt kjekt å trekke inn foran TV’n nå. De fleste har en lang og varm sommer bak seg så det er litt ekstra deilig å krype inn under et pledd og “binge- watche” en serie eller to.

Når det er sagt vet jeg en del som også har en del oppussingsplaner. I følge Prognosesenteret er vi nordmenn er vi europamestere i oppussing (i hvert fall i 2016) og det fører også ofte med seg utbytting av interiør.

For det blir jo gjerne litt sånn domino- effekt? Man pusser opp stueveggen og før man vet ordet av det har man kjøpt gardiner som passer veggen. Putene i sofaen ble helt feil i forhold til gardinene så de må byttes ut. Og kjøkkenet ser virkelig ikke bra ut, sånn sett i forhold til stua. Kjenner du deg igjen?

Om det er stuen, eller soverommet, som har fått seg en liten ansiktsløftning kan du jo se om du kanskje finner din neste TV- benk her? For uansett hvordan i hvert fall jeg vender og vrir på det ender vi ofte sammen foran den skjermen.

Det jeg liker best, ved å handle på nett, er at jeg kan måle og planlegge i fred. Jeg elsker ungene mine. Ikke like glad i andres som hyler og skriker når jeg er sliten i huet og bare tenkte en kjapp tur innom butikken.

Og så kjenner jeg at jeg blir gretten når jeg handler i butikken og får beskjed om at varen ikke er på lager. Da er det bedre å bestille hjemme i fred og ro mens proffene pakker og sender den til meg.

Tør du handle møbler på nett eller må du ta og føle på en ting før du kan ta en beslutning?


Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Når høsten kommer trekker vi oss inn -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.