Det var der det var party

Det ble festlig i går. Det var ikke så mye “opplegg” men akkurat nok til at det var liv og rom for sosialisering. Den største suksessen var nok fotoveggen. Her var det gjort klar en masse effekter som virkelig fikk løsnet på smilet. Jeg synes de andre var veldig fine på bildene, men siden ingen tillatelser er innhentet får de bli klippet ut i denne runden.

Noen av festens deltagere hadde vært hos en fotograf tidligere på dagen, og det resulterte nok i den største latterkrampen for min del. Det er ikke måte på til hva man skal tenke på av vinkler, hvor man legger kroppsvekta og hvilken vei nesa skal peke!

Halv tre var jeg i seng. Halv ni var jeg på jobb. Det får stå til karakteren godkjent i dag. Solen skinner men jeg skal rett på skolen. Det er dugnad og klasseromsvask på planen i dag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Det var der det var party -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.