Når fagpersonene er stolte!

lappeteppet-frisør

Jeg har funnet en søt jente tvers over gata på jobben. Hun er fra Haugesund og er nå min nye frisør. Jeg mener at man, som i et forhold, bør være trofast med sin frisør. For det tar litt tid å bli kjent med hår har jeg skjønt. Hun vet allerede nå et par ting hun ikke skal gjøre neste gang jeg setter meg i stolen.

Og det er det som gjør at jeg kommer tilbake. Fordi hun hørte på hva jeg sa, så resultatet og sa: “Dette kommer du ikke til å bli fornøyd med, om du ikke har dårlig tid vil jeg gjerne prøve noe annet.” Så da gjorde jeg det. Og neste gang skal hun prøve noe annet, fordi håret mitt er fortsatt for mørkt bak.

Det er det som gjør at jeg går tilbake. Hun har en faglig stolthet og ser hele bildet og hva som var viktig. Shopper du rundt når du skal til frisøren, eller er du trofast?

Og ekstra poeng for utrolig deilig kaffe og dobbel dose sjokolade! Med påfyll av begge deler!

PS. Grunnen til at jeg skiftet frisør var ikke fordi jeg ikke var fornøyd med damen på Rasta. Men det er veldig knappe åpningstider og nå med “livetmedmånedskort så strekker faktisk ikke tiden til når hun ikke jobber lørdager.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Når fagpersonene er stolte! -

  2. Min faste frisør har mammaperm, og det er berre så vidt det kan vere lov? Eg trudde vi hadde eit fast forhald! Spøk litt til siden; ein god frisør må ein halde på (og vikaren gjer ein god jobb, altså) Mine viltre krøller treng nokon som veit og tørr!

  3. Så bra! Jeg går til samme hver gang, selv om det blir litt vel lang tid mellom hver gang…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.