Ikke fint, mer mot rustikk!

Da jeg kjøpte garn til halsen jeg heklet fant jeg hamp. Det er ikke så dyrt å handle på “Søstrene Grene” og jeg tenkte “how hard can it be” og tenkte at disse kan fort bli en gave til noen.

2019-02-23 10.35.46-appeteppet-hekle-lykt-trekk-glass

Så dette var en gang to tomme glass etter Vilde sin favorittsaus til Pizza. Nå er det noen hele kaffebønner i bunnen og telys. Disse ble jo faktisk overraskende fine. Ikke var det vanskelig heller. Eller tidkrevende. Da vet jeg at jeg kan dette. Ikke superpent, men rustikk er jo også en stil?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Ikke fint, mer mot rustikk! -

  2. Jeg er glad i looken med hekla trekk utenpå, det være til lysestaker, tennbrikettboks eller lamper. Og så er det ekstra koselig å dekorere med noe man har laga selv =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.