MonsterMamma Som Rydder

Om noen lurer på hvorfor jeg foretrekker å bruke noen minutter hver kveld før leggetid på å rydde er det fordi jeg ikke vil bli MonsterMamma Som Rydder. Det er da vel helt greit at det synes at det bor folk i hjemmene, men om du plutselig finner ubetalte regninger i en pose under senga fordi du sjokkryddet før et besøk bør du kanskje rydde litt oftere?

Jeg elsker smarte løsninger for oppbevaring, men om du stadig må kjøpe nye smarte ting for å oppbevare dine ting har du kanskje nettopp for mange ting? Det er ikke feigt å ta en vurdering på hva du skal ha i hjemmet ditt. Det er nettopp det. Hjemmet ditt. Det er ikke et lager.

Det er kjekt å ha mer av forbruksvarer som doruller, sukker og mel. Men jeg har funnet en rimeligere lagerløsning som ikke bare oppbevarer men rydder og sørger for at gamle varer blir byttet ut med jevne mellomrom. De heter butikker.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Jeg er som deg elsker smarte løsninger og bruker butikken som lager ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.