Joe & The Juice

Joe & The Juice, med anbefaling!

Joe & The Juice
Joe & The Juice

I dag kommer en anbefaling for “Joe & The Juice.” Denne juicen smakte jeg første gang sammen med Stine på Aker Brygge. Jeg ble ikke hverken lang eller slank som henne, så mens hun fortsetter sin modellkarriere fortsetter jeg kjøpe juicen og selge som før.

Men de har mange forskjellige på menyen, jeg har funnet ut at hennes favoritt også er min. “Green mile med ingefær” er frisk på smak. For de som teller kalorier inneholder denne saken 242  av dem. Men den er grønn og ser supersunn ut i tillegg. Fokus: smaker godt!

Hvilken er din favoritt?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.