Lørdag 3.juli

Lørdag 3.juli #Hjemmeferie

Dette kan kanskje ha vært sommerens varmeste dag og jeg hadde ingen planer på kjøleskapet (der kalenderen henger). Jeg la meg ut for å få litt farge, man kan jo føle seg litt gjennomsiktig etter en lang vinter, men kjenner raskt at jeg nesten blir stressa av det. Det har vært høyt tempo i lang tid, ja?

Klokken to hadde jeg allikevel en avtale, heldigvis for meg, og jeg fikk en time med Gig med en kombinasjon av sport- og thaimassasje.

At jeg har blitt bortskjemt med knekk har jeg vært innforstått med lenge. Man får unektelig en annen følelse når man bokstavelig talt er knekt, tøyd og massert fra topp til tå enn når “man må velge det ene stedet man har mest vondt” og står i resepsjonen etter 5 minutter. Jeg klarte i hvert fall ligge litt med “nedi gresset” etter behandlingen og det er jo bra!

Kvelden med jentene og den første filmen i serien som skal lede oss til en kino. “The Nun” og jeg hyler som en liten jente mens vi spiser ferdigpizza fra IKEA. Ja til ferie med hvilepuls.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.