Flekker og flekker

Oppussing – jeg vet jeg leier og ikke eier men alt jeg gjør her er som om jeg skal bo her for alltid. I går gikk jeg rundt med grønt for å male over små hvite prikker hvor jeg ikke hadde vært nøye nok.

Når maleprosjektet er over kommer jeg til å helle noe over i en mindre beholder. For om jeg skal flytte et bilde er det bare å sparkle over hullet og male så er veggen som ny igjen.

Det ble ikke malt en eneste dørkarm i går. Jeg har ferie og mer enn nok andre ting å ta meg til skulle det vise seg. Kanskje i morgen, eller kanskje aller mest til uka når det blir dårligere vær.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.